Autentificare

E-mail: Parola:
Comenzi telefonice
0256 395 781

Scurt istoric

Inființată în 1993, Societatea Comerciala TIFEL SRL, a fost prima întreprindere din România care a început să producă lacuri și vopsele diluabile cu apă. Impactul pe care l-a avut asupra pieței românești a fost atât de important încât numele firmei a ajuns să fie sinonim cu vopselele diluabile cu apă. In regiunile din vestul țării, cuvântul "tifel" este folosit în mod curent pentru a denumi generic o întreagă clasă de produse, cea a vopselelor lavabile.


Firma este germană în proporție de 100%. Denumirea TIFEL provine din contopirea numelor localitatilor TImisoara și FELdbach, din Germania.


Societatea este profilată exclusiv pe fabricarea de lacuri si vopsele ecologice, bazate pe cele mai moderne rețete si formulări. Principala preocupare a noastră o constituie calitatea produselor oferite, acestea fiind concepute astfel incât să dea o deplină satisfacție clienților , dar și să protejeze mediul, grav amenințat, de produsele chimice puternic poluante.


Toate produsele TIFEL - lacuri, vopsele, emailuri, baițuri, grunduri, impregnanți, adezivi- destinate zugrăvitului interior/exterior și protejării lemnului, țiglei sau metalului, sunt în dispersie apoasă, ceea ce le conferă un caracter ecologic, precum și multă ușurință și siguranță în aplicare. Ele se adresează atât utilizatoriilor casnici, pentru amenajări interioare sau finisaje de mobilier, cât si consumatorilor industriali din diferite domenii: construcții civile și industriale, prelucrarea lemnului (inclusiv tâmplărie din lemn cu geam termopan), confecții metalice. Sistemul logistic de vânzare al firmei se compune din: 70% distribuitori proprii sau colaboratori, 20% persoane fizice și 10% constructori și antreprenori.


În viitor se intenționează lărgirea gamei de produse și dezvoltarea rețelei proprii de distribuție.


Bazându-se pe experiența acumulată și conlucrând cu firme de renume mondial din țări ca Statele Unite, Germania, Olanda, Suedia - HOECHST, ROHM und Haas, BASF, Ciba Geigy, NeoResins, Celanese, Alberdingk Boley -, societatea TIFEL garantează, prin ingredientele și prin procesele tehnologice, o calitate constantă a produselor oferite, comparabilă cu cea europeană.


Produse

Navigare