Autentificare

E-mail: Parola:
Comenzi telefonice
0256 395 781

Termeni si conditii

Utilizarea, vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site (www.tifel.ro, www.tifel-romania.ro) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Acest site este proprietatea SC Tifel SRL (CUI: RO4152583, Nr.inm. Reg Com: J35/2179/1993) din com. Giroc, Cal. Timisorii nr. 10, judetul Timis, Romania. SC Tifel SRL isi asuma dreptul de a modifica structura si continutul acestui site precum si ale acestor termeni si conditii de utilizare fara o notificare prealabila sau o alta avertizare.

Continutul acestui site www.tifel.ro (incluzand textele, imaginile, graficele, simbolurile, elementele de design, logo, baza de date, programele, scripturile utilizate precum si toate fisierele aflate in continutul acestui domeniu) este proprietatea SC Tifel SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Tifel SRL a oricarui element enumerat mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Operatorul siteului isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unei erori sau defectiuni tehnice aparute in software-ul sau serverul pe care ruleaza acest site. Datele, specificatiile produselor precum si preturile sunt verificate si se incearca pastrarea acuratetii lor, totusi uneori pot aparea nepunctualitati datorita greselilor de operare. Operatorul siteului isi declina raspunderea pentru eventualele situatii cauzate de aceste greseli.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in produsele livrate sau pot diferi in culoare si aspect de acestea.

Preturile afisate la produse includ TVA. In cazul produselor care se pot cumpara in unitati de capacitati diferite, pretul afisat nu include adaosul pentru ambalaj, insa preturile afisate pentru variante deja ambalate contin pretul total. Costul transportului este adaugat automat la comanda efectuata online. Costul transportului este de 13RON pentru primul kilogram si cate 0.9 RON fiecare kilogram suplimentar (TVA inclus) oriunde pe teriroriul Romaniei. Daca firma Posta Atlassib nu are acoperire (punct de lucru) pe raza localitatii dvs, atunci trebuie sa stiti ca vi se va percepe un tarif suplimentar pentru fiecare km parcurs de la cel mai apropiat oras in care exista un punct de lucru al firmei Posta Atlassib (0.65 RON / km + TVA). In cazul in care preluarea comenzi se face personal sau cu orice alt mijloc de transport organizat de catre cumparator si conditii stabilite impreuna cu Tifel SRL, pretul transportului nu se va mai adauga la comanda si nu se vor percepe taxe de transport.

Promotiile afisate pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. sc Tifel srl nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate in oferta. Tifel SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care produsul comandat numai figureaza in oferta furnizorului sau este indisponibil pentru o perioada nedeterminata. In acest caz clientului se returneaza eventualul avans platit. Produsele comandate si livrate catre client pot fi returnate doar daca se incadreaza in conditiile de garantie si doar in limita legislatiei aferente in vigoare.

In cazul unei comenzi confirmate care nu poate fi expediata (indisponibilitate, deteriorarea produsului sau alt eveniment), comanda se va anula si se va incerca anuntarea Clientului in cel mai scurt timp posibil.
Termenul de livrare uzual al produselor comandate prin internet este de 1-10 zile. In cazul unor conditii de logistica si/sau aprovizionare care nu permit livrarea in termenul de livrare obisnuit Tifel srl isi asuma dreptul de a extinde acest timp de livrare. In aceste cazuri se incearca anuntarea rapida a clientului.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului tifel.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.
Datele personale ale utilizatorilor site-ului sunt folosite numai pentru confirmarea comenzilor, intocmirea documentelor legate de comenzi sau trimiterea unor promotii. Tifel SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand datele personale ale utilizatorilor si clientilor lui. Tifel SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale software-ului si nu raspunde de bresele de securitate ale serverelor companiilor care gazduiesc www.tifel.ro

Produse

Navigare